VAŽNI DATUMI

Veliko mi je zadovoljstvo da vam poželim dobrodošlicu na 4. međunarodnom kongresu "Tehnologija, kvalitet i bezbednost hrane" i 18. međunarodnom simpozijumu "Tehnologija hrane za životinje" koji se zajedno održavaju u okviru događaja FoodTech 2018 u oktobru 2018. godine u Novom Sadu. Naš događaj koji se održava svake druge godine tradicionalno spaja podsticajna naučna predavanja, mogućnosti nove saradnje i umrežavanja i bogat društveni program, a sve to prožimaju mirisi i ukusi lokalne hrane.
Hrana je naša fokalna tačka - hrana koja nam obezbeđuje uživanje i izbalansiran unos hranljivih sastojaka. U društveno odgovornom svetu, kreatori hrane i hrane za životinje teže tako da formulišu hranu i hranu za životinje da obezbede dobro zdravlje i dug život, a takođe i da zaštite životnu sredinu, smanje siromaštvo i, pre svega, izazovu zadovoljstvo potrošača. Inovacije i inovativni trendovi tehnologiji hrane i hrane za životinje nam pomažu da se ispune svi ovi zahtevi i učine ovaj svet boljim mestom za život.

Zbog toga, inovacije su jako važne

Dr. Olivera Đuragić, predsednik kongresa


FINS je jedan od vodećih istraživačkih instituta u oblasti tehnologije hrane i hrane za životinje kao i širenja znanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

ZA SPONZORE

Pozivamo Vas da kao sponzor finasijski podržite III međunarodni kongres “Tehnologija, kvalitet i bezbednost hrane” i XVII međunarodni simpozijum “Tehnologija hrane za životinje” (FoodTech2014) i ukažete na značaj saradnje između nauke i privrede.

REGISTRACIJA