Komiteti


4. MEĐUNARODNI KONGRES
“Tehnologija, kvalitet i bezbednost hrane”

MEĐUNARODNI NAUČNI KOMITET

Predsednik:
Dr. Olivera Đuragić,
Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

Potpredsednik:
Dr. Nebojša Ilić,
Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

ČLANOVI:

  • Declan Troy, TEAGASC, Irska
  • Brijesh Tiwari, TEAGASC, Irska
  • Martin Danaher, TEAGASC, Irska
  • Giovanni Dinnelli, Univerzitet u Bolonji, Italija
  • Diana Di Gioia, Univerzitet u Bolonji, Italija
  • Dragan Tešanović, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Zehra Ayhan, Fakultet tehničkih nauka, Sakarya univerzitet, Turska
  • Verica Dragović-Uzelac, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Univerzitet u Zagrebu, Hrvatska
  • Jose Maria Lagaron, Institut za agrohemiju i prehrambenu tehnologiju, Španija
  • Viktor Nedović, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Beogradu, Srbija
  • Nastasia Belc, Nacionalni R&D Institut za prehrambene bioresurse, Rumunija
  • Živko Nikolov, Teksas A&M Univerzit, Sjedinjene Američke Države
  • Jana Hajslova, Institut za hemijsku tehnologiju, Prag, Češka Republika
  • Sanja Podunavac - Kuzmanović, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Lidija Jevrić, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Bogdan Yegorov, Odessa Nacionalna akademija za prehrambene tehnologije, Ukrajina
  • Ewa Rambialkowska, Fakultet za ishranu i nauku o potrošačima, Varšava, Poljska
  • Radoslav Grujić, Tehnološki fakultet u Zvorniku, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, BiH Republika Srpska
  • Miomir Jovanovic, Biotehnički fakultet, Univerzitet Crne Gore, Crna Gora
  • Željko Knez, Fakultet za hemiju i hemijsko inženjerstvo, Univerzitet u Mariboru, Slovenija
  • Mladen Brnčić, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Univerzitet u Zagrebu, Hrvatska
  • Costas Biliaderis, Prehrambene nauke i tehnologija, Aristotel Univerzitet, Solun, Grčka
  • Sonja Smole Možina, Biotehnički fakultet, Univerzitet u Ljubljani, Slovenija
  • Božidar Žlender, Univerzitet u Ljubljani, Departman za prehrambene nauke i tehnologiju, Ljubljana, Slovenija
  • Harris Lazarides, Prehrambene nauke i tehnologija, Aristotel Univerzitet, Solun, Grčka Aleksandra Martinović, Biotehnički fakultet, Univerzitet Crne Gore, Crna Gora
  • Angel Angelov, Centar za bezbednost i kvalitet hrane, Univerzitet prehrambene tehnologije, Bugarska
  • Diego Moreno-Fernández, Departman za prehrambene nauke i tehnologije, CEBAS-CSIC (Španski nacionalni Istraživački savet), Španija
  • Dragana Miladinović, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, Srbija
  • Mladenka Pestorić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Marija Bodroža-Solarov, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Olivera Šimurina, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Pavle Jovanov, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Marijana Sakač, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Predrag Ikonić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Aleksandra Mišan, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Tatjana Peulić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Anamarija Mandić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Miroslav Hadnađev, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Milica Pojić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Tamara Dapčević Hadnađev, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Bojana Filipčev, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Saša Despotović, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Beogradu, Srbija
  • Jelena Pejin, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Milica Radosavljević, Institut za kukuruz „Zemun Polje“, Zemun, Srbija
  • Elizabet Janjić-Hajnal, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Ljubiša Šarić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Jovana Kos, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Ivan Milovanović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Miona Belović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Jelena Tomić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Aleksandra Torbica, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Bojana Šarić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Dubravka Škrobot, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Tanja Radusin, Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, NOFIMA, Norway
  • Aleksandra Novaković, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Zvonko Nježić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Rada Jevtić-Mučibabić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Biljana Cvetković, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

 


OSAMNAESTI MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM “TEHNOLOGIJA HRANE ZA ŽIVOTINJE”

  • Dragomir Catalin, IBNA, Balotesti, Rumunija
  • Rodica Diana Criste, IBNA, Balotesti, Rumunija
  • Ionelia Taranu, IBNA, Balotesti, Rumunija
  • Nevena Mišljenović, Stavanger, Norveška
  • Vukašin Draganović, Stavanger, Norveška
  • Ozren Zimonja, MBP Grupa, Švajcarska
  • Alenka Levart, Biotehnički fakultet, Univerzitet u Ljubljani, Slovenija
  • Vida Rezar, Biotehnički fakultet, Univerzitet u Ljubljani, Slovenija
  • Andrej Lavrenčić, Biotehnički fakultet, Univerzitet u Ljubljani, Slovenija
  • Jurgen Zentek, Institut za ishranu životinja, Univerzitet u Berlinu, Nemačka
  • Farshad Goodarzi Boroojeni, Institut za ishranu životinja, Univerzitet u Berlinu, Nemačka
  • Mislav Didara, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Osijeku, Hrvatska
  • Danica Savanović, Univerzitet u Banja Luci, BiH, Republika Srpska
  • Maria Chrenkova, Istraživački centar za životinje Nitra, Slovačka
  • Lucianno Pinnoti, Departman za zdravlje, nauke o životinjama i bezbednost hrane, Milano, Italija
  • Matteo Ottoboni, Departman za zdravlje, nauke o životinjama i bezbednost hrane, Milano, Italija
  • Ilias Giannenas, Aristotel Univerzitet, Solun, Grčka
  • Dragana Drakulović, University of Montenegro, Institut za biologiju mora, Kotor, Crna Gora
  • Tanja Kostić, Austrijski institut za tehnologiju, Tuln na Dunavu, Austrija
  • Stefana Jurcoane, Univerzitet poljoprivrednih nauka i veterinarske medicine, Bukurešt, Rumunija
  • Jana Hajslova, Institut za hemijsku tehnologiju, Prag, Češka
  • Mia Eekhout, Univerzitet u Gentu, Belgija
  • Bogdan Yegorov, Nacionalna akademija za prehrambene tehnologije, Odesa, Ukrajina
  • Wieslaw Oleszek, Institut za proučavanje zemljišta i biljnu kultivaciju, Pulawy, Poljska
  • Milica Radosavljević, Institut za kukuruz „Zemun Polje“, Zemun, Srbija
  • Rade Jovanović, Institut za primenu nauke u poljoprivredi, Beograd, Srbija
  • Ivan Pavkov, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sad, Srbija
  • Milivoj Radojčin, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sad, Srbija
  • Ranko Romanić, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sad, Srbija
  • Radmilo Čolović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Dušica Čolović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Bojana Kokić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Jasmina Lazarević, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Olivera Đuragić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Ivana Čabarkapa, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Slađana Rakita, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Vojislav Banjac, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Nikola Puvača, Fakultet za Ekonomiju i Inženjerski Menadžment, Univerzitet Privredna Akademija u Novom Sadu, Srbija.

 


IZVRŠNI ODBOR

  • Olivera Đuragić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Milica Pojić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Nebojša Ilić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Radmilo Čolović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Jovana Kos, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Tamara Dapčević Hadnađev, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Dušica Čolović, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Bojana Kokić, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Slađana Rakita, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
  • Alena Tomšik, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

PODRŽITE OVAJ DOGAĐAJ

Pozivamo vas da podržite ovaj značajan događaj time što ćete biti naši sponzori i na taj način demonstrirati važnost partnerstva između nauke i privrede.

REGISTRACIJA SPONZORA